1. Time for some upgrades in server hardware and software to enhance security and take AK to the next level. Please contribute what you can to sales@audiokarma.org at PayPal.com - Thanks from the AK Team
    Dismiss Notice

Kenwood KA-3500 loose ground wire?

Discussion in 'Kenwood-Trio/Kensonic-Accuphase' started by hrtattckcity, Oct 28, 2018.

  1. hrtattckcity

    hrtattckcity AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    107
    Location:
    Philadelphia
    I trash picked a ka-3500 with several issues--

    but first--there are three black wires attached to pin 3 on the power amp board:
    one runs to pin 21 on the large preamp board,
    one runs to pin 10 on the main amp board,
    and where does the third go? It is long, and I assume goes to the back right of the amp--but it is loose in my amp.

    Thank you!
     

    Attached Files:

     

    Please register to disable this ad.

  2. slimecity

    slimecity Super Member

    Messages:
    2,996
    Location:
    New Zealand
    Can you post a pic of the wire in context of the amp that you are talking of? near where the wire terminates you may see or find a tag or post where the wire should be connected. Sometimes you get lucky and you can see where it has broken off.
     
  3. hopjohn

    hopjohn Silver Face Subscriber

    Messages:
    1,092
    Location:
    Dallas, TX
    The final black ground wire connects to Pin 11 of the main amp board (there are two black wires that connect here) right between the two main filter capacitors.
     
    slimecity likes this.
  4. hrtattckcity

    hrtattckcity AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    107
    Location:
    Philadelphia
    Thanks hopjohn. Now to start a thread with the real problem!
     

Share This Page