Really slow during replies/quotes?

Discussion in 'AK New Format' started by whoaru99, Mar 29, 2018.

  1. whoaru99

    whoaru99 Epic Member

    Messages:
    40,883
    Location:
    LoTL
    For the last week or two, while posting from my (Android) phone using Chrome, the phone becomes super laggy while trying to type replies here on AK. Seems, and perhaps just coincidentally, it's when I've quoted someone and trying to reply that way.

    Anyone else noticed that type of behavior?
     

     

    Please register to disable this ad.

  2. SoCal Sam

    SoCal Sam Lunatic Member

    Messages:
    17,703
    Maybe you have reached the usage thresh hold that triggers slow down.
     
  3. olson_jr

    olson_jr AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    13,344
    Location:
    Pilgrim Hills Michigan
    No problems with iPhone or IPad.
     
  4. Wildcat

    Wildcat Audio Sommelier

    Messages:
    4,479
    Location:
    SCS, MI (near a lake)
    No problems here on any device (Android, Windows, etc.).
     
  5. whoaru99

    whoaru99 Epic Member

    Messages:
    40,883
    Location:
    LoTL
    Unlimited on the phone, at least in theory and besides it's on the home WiFi.

    The hotspot has a cut back after a certain amount of data but this is purely phone and it does not occur every time.

    It's almost like something kicks in and hogs up all the resources, and it seems only when trying to type in a post where I've quoted someone. Don't ever recall it on new or non-quoted reply. :idea: :dunno:
     
    Last edited: Mar 29, 2018
  6. plugto

    plugto Member

    Messages:
    93
    Location:
    Medford MA.
    very interesting considering I have read that there will be monitoring and bandwidth limiting on the internet now that the fcc has ok'd this.
     

     

    Please register to disable this ad.

  7. whoaru99

    whoaru99 Epic Member

    Messages:
    40,883
    Location:
    LoTL
    Hard to say but, FWIW, this is the WiFi speed on my phone, with a Netflix stream running on the same network/router/cable modem.

    Screenshot_2018-03-29-20-12-38.png
     
  8. audiojones

    audiojones Jonesin' for audio Subscriber

    Messages:
    6,898
    Location:
    Central NJ
    Yes it happens to me quite often at home with my Comcast internet connection (which I pay way too much for). In my case it doesn’t matter if it’s a reply with a quote or not, it just seems to happen for no apparent reason. The system slows down to the point where the words I’m typing stop appearing on the screen, then after a about 10 seconds or so everything I’ve typed starts showing up. Sometimes the screen just goes blank and everything reloads with the message “an error has occurred and the page was reloaded”. I always assumed it was because I’m forced to use Comcast in my area and everything goes through a cable connection which can have heavy traffic from other users in the neighborhood. It happens on my iPad 2 fairly often and even on my Windows desktop occasionally. Never happens at work which is all fiber optic.
     

Share This Page