SX-950 Project

Discussion in 'Pioneer Audio' started by Motnick, Feb 6, 2018.

  1. zebulon1

    zebulon1 Getting behind on work. I need help? Subscriber

    Messages:
    4,788
    Location:
    Las Vegas Nevada
    Pins 2 and 3. For the lighting. All the lamps working?
    No problems I can see. All voltages are good.
    Nice work. Keep doing what your doing.
     

     

    Please register to disable this ad.

  2. Motnick

    Motnick AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    309
    Location:
    Wyandotte Michigan
    Couple of burnt out bulbs actually. Over all the lighting seems to be working fine.

    I’m thinking about moving onto the preamp next to see if I can get this thing sounding good again!
     
    Last edited: Apr 15, 2018
  3. Motnick

    Motnick AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    309
    Location:
    Wyandotte Michigan
    I was able to get the tone amp board done today.

    [​IMG]
     
    rcs16 likes this.
  4. Motnick

    Motnick AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    309
    Location:
    Wyandotte Michigan
    I replaced the lonely cap on the switch assembly board, and I also finished up the flat amp board.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    AJD1964 likes this.
  5. rkgren1

    rkgren1 Well-Known Member

    Messages:
    960
    Location:
    Yorktown, VA
    Nice job documenting this work!
    :lurk:
     
  6. Motnick

    Motnick AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    309
    Location:
    Wyandotte Michigan
    Finally getting back around to this project. I have the protection circuit and the phono board completed now. I replaced the filter caps and the bleeder resistors as well. I also went through another round of cleaning on all of the switches for good measure. I plan to replace the dial lamps and some indicator bulbs next. I'm finally closing in on the finish line for this one!

    I still need to install a flyback diode on the protection board, but I am all out of 1N4004 Diodes. It seems like every time that I order these from Mouser the previous part number has become obsolete. The first time I ordered 512-1N4004 which is now obsolete. For my SX-1010 I ordered 821-1N4004 and they are also now obsolete. I am planning on placing an order with Mouser soon for another unit, and I'd like to add some 1N4004 diodes to that order. I plan to order a bunch of them this time to have on hand. What part is everyone using for 1N4004 currently?

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 12, 2018

     

    Please register to disable this ad.

  7. markthefixer

    markthefixer On Hiatus, dealing with Dad's estate full time Subscriber

    Messages:
    21,029
    Location:
    Bensenville,Illinois
  8. Motnick

    Motnick AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    309
    Location:
    Wyandotte Michigan
    My latest Mouser order arrived this morning so I was able to add the missing flyback diode to the protection circuit. I also replaced the last few indicator bulbs and buttoned her up.

    Thanks everyone for all of the help!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Share This Page