Guys, I'm not ignoring you, I'm just extremely busy at the moment. I'll post more in the next day or 2. Please have patience with me.
Cheers,
James
Cheers,
James
wow, I just read these posts, quite some time after the " first print" but I am amazed about how much effort, knowledge and friendship it took to complete. I am a new member here, and got to read this while looking for some info on what speaker binders to use for CT 1000 ( to upgrade the old ones).
Anyway, now I can see there are some other people fascinated by the sound of some old Canton speakers and at least I can tell myself now, is not that crazy I own a pair of Canton Karat 100, Karat 200, Karat 40, Karat 60, Canton CT-1000 (refurbished) and 2 pairs of CT-100 (one pair refurbished -love it).
Igor0104 said:Hello. Does anyone know the resistance of the tweeter 5990. Acoustics canton fonum 730dc
Доброго дня.Привіт, Ігоре! Ласкаво просимо до AudioKarma.
Я не знаю, які деталі вам потрібні, але вам слід написати в Canton, раніше вони раді відповідати на ці технічні запитання та можуть надати вам специфікації для цього драйвера.
здоров'я,
Родольфо
Привіт, Ігоре! Ласкаво просимо до AudioKarma.
Я не знаю, які деталі вам потрібні, але вам слід написати в Canton, зазвичай вони раді відповісти на ці технічні запитання та можуть надати вам специфікації для цього драйвера.
Please give an email address where to contact
Родольфо
Доброго дня Родольфо.дуже вдячний за відповідь.Недавно придбав Canton fonum 730dc в дуже гарному косметичному стані,але при прослуховуванні я помітив деякий дисбаланс.Заміри всіх елементів показали наступне,усі конденсатори крім 4.7мф були більші ніж вказані.А саме замість 15мф-23мф , замість 47мф-58.7мф,замість68мф-82мф'.решту конденсаторів 6440та3766 я тому не заміряв, що не знайшов їх номіналів . Усі конденсатори я замінив на нові,а саме-4,7та15мф monakor mkp,а 47 та68мф на janntzen Audio premium Elko Al NP.Також замінив усі резистори на Janntzen audio Superes.Стало все ще гірше ніж було до того.Тому я засумнівався в драйверах .Заміри показали наступне.Бас-7.6ом кожен, паралельно -3.8ом у сумі,середній-5916-3.4ом,твітер-4.6ом,причому твітер чомусь невизначив індуктивності. можливо в них використано магнітний наповнювач? Моя попередня робота над Canton 601fonym,доречі дуже вдала,показала наступне.Canton почати грати тільки при одному умові, всі конденсатори повинні бути точнішими до 0.1mf, причому марка їх особливого значення не має ,у 601fonum ява використовував радянські конденсатори к76-16в підібрані з великої кількості,але з точністю до ,05мф.Головне!!! Опір нч секцій котушка+динаміки повинен бути до0,01ом порівнювати сч і всі секції навіть для використання аттенюатора. До такого висновку я прийшов, створюючи тональний баланс за допомогою виведених за межі корпусу проводів з перемінними резисторами на кінцях. І так з кожним динаміком окремо.Нажаль у мене не має вимірювального мікрофона тому все настроювалось на слух і під моє приміщення.Ось чому я до Вас Родольфо звернувся по допомогу.За запитом до info@canton.мені лише запропонували купити у них ці деталі.Привіт, Ігоре, тут ви знайдете їхню контактну інформацію: https://www.canton.de/en/service .
Дайте мені знати, якщо вам потрібна додаткова допомога, ви навіть можете написати мені українською мовою в приватному повідомленні, у мене є український друг, який може допомогти мені з перекладом (Це у випадку, якщо вам важко писати англійською).
здоров'я,
Родольфо